Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Green Valley

Green Valley uklanja ograničenja vaše mobilnosti i dizajnira visoko kvalitetna rješenja kako bi vam pomogli prilikom transport opreme. Inženjeri u Green Valleyu su posvećeni svakodnevnom razvoju funkcionalnih, dostupnih i pouzdanih proizvoda kako bi učinili putovanje lakšim i jednostavnijim

Green Valley krovni nosači su sa svojim kvalitetnim i aerodinamičnim dizajnom razvijeni da savršeno, ali sigurno odgovaraju na vaše vozilo. Dostupni su u čeličnoj i aluminijskoj verziji.

Green Valley nudi kompletnu ponudu magnetskih skijaških nosača koji se jednostavno i brzo montiraju, savršeno rješenje za transport skija. Nije potrebna nikakva dodatna oprema i može nositi do dva para skija.

Biciklistički krovni nosači Green Valley su dizajnirani  za montiranje na krovu vozila i svaki nosi samo jedan bicikl.

Mekane krovne kutije Green Valley su nova generacija krovnih kutija koja nudi iste pogodnosti kao i kruta krovna kutija, ali pritom rješava problem skladištenja. Idealno rješenje za ljude koji žive u stanovima.

                                                                                      Čelični krovni nosači imaju bočne pregrade za lakše učvršćivanje tereta i kako bi spriječili teret od pomicanja tijekom transporta.

                                                                                      Svaki nosač je opskrbljen s integriranom zračnom folijom za minimalizaciju otpornosti vjetra.