Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Mont Blanc

Mont Blanc je osnovan 1947. Korak po korak su povećavali svoju ponudu i poboljšavali kvalitetu, sigurnost i izdržljivost svojih proizvoda. Neumoran rad ih je doveo do toga da su danas vodeći po pitanju proizvodnje opreme za vozila za transport i putovanje.

Mont Blanc oprema ispunjava sve profesionalne standarde, dostupna je svima, lako se instalira i koristi i savršenog je dizajna da posluži svrsi.

Kao poznati i cjenjeni brend sa odlikama kao što su funkcionalnost i pouzdanost izvedbe, Mont Blanc je stekao povjerenje svojih kupaca, kako doma u Skandinaviji tako i u cijelom svijetu.

Mont Blanc također djeluje kao Original Equipment Manufacturer (OEM) i često je prvi izbor auto industrija kao partner i dobavljač. Proizvodne lokacije su smještene u Francuskoj, Rumunjskoj i Švedskoj sa postrojenjima za razvoj i dizajn u Dalsjöfors, Švedskoj. 

Mont Blanc nudi visoko kvalitetne nosače dostupne u cijeloj Europi, unikatnog i funkcionalnog dizajna.

Sigurnost, izdržljivost i kvaliteta nisu samo riječi, to su vrijednosti na kojima cjelokupna Mont Blanc organizacija počiva. Rezultati su vidljivi sa svakim proizvodom sa ISO certifikatom za kvalitetu i okoliš.

 

Garancija na sve dodatke je 3 godine, a na krovne šipke 5 godina.