Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Način prijevoza skija i opreme – Menabo Mania

Prošli puta pisali smo o prijevozu skija i opreme, ali je naglasak bio na prednostima prijevoza skija ili snowboarda u nosačima predviđenima samo za to. Ovoga puta istaknuti ćemo prednosti krovnih kutija u koje možete staviti i skije i snowboard kao i drugu opremu.

Kao što je već prije bilo istaknuto, prednost krovne kutije definitivno je to što je iskoristiva za ljetni odmor i za zimski odmor. Međutim, učiniti će te odličnu stvar odaberete li krovnu kutiju upravo sada, za ovaj zimski odmor. Među različitim proizvođačima krovnih kutija istakao se proizvođač Menabo linije krovnih kutija. Kvaliteta krovnih kutija Menabo na zavidnoj je razini, a to je izrazito bitno želite li si osigurati sigurnu vožnju i izdržljivost u raznim vremenskim uvjetima.
Odlična za savršeni zimski odmor pokazala se Menabo Mania Duo 580L krovna kutija. Odličnog dizajna, sjajne i glatke površine, perfektno će se spajati uz izgled vašeg limenog ljubimca. Mania je prikladna za sve potrebe, sigurno i lako se instalira zahvaljujući quick fixing sistemu. Opremljena sa pregradom za zaključavanje i patentiranim dvostrukim stezanjem čime je omogućeno otvaranje krovne kutije s obje strane. Sve prednosti kutije koja se otvara s obje strane, najviše su izražene za vrijeme zimskih praznika kad želite što manje vremena provesti na hladnoći i na minusu. U ovu 580 litarsku krovnu kutiju stane 6 do 8 pari skija ili 4 do 6 snowboarda, što je i više nego dovoljno za potrebe jedne veće obitelji. Dakako, spremnik možete ispuniti skijaškim štapovima, pancericama, a ako tampon zonu možete uredno složiti zimske jakne ili drugu mekanu opremu. Dužina Manie je 225 cm što omogućuje da se u nju stave skije do 210 cm dužine. Dopušteni kapacitet ove krovne kutije je do 75 kilograma, stoga treba biti oprezan i ne pretjerivati sa popunjavanjem praznina.

Odaberete li Menabo Mania Duo 580L krovnu kutiju, zasigurno nećete pogriješiti – prtljažnik auta konačno neće biti pretrpan, stvari će biti uredno posložene i samim time pregledne, a pripadnice ljepšega spola moći će ponijeti na odmor koju stvar više!

https://nosaci.eu/artikl/krovne-kutije/menabo-4409