Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

NEUMANN krovne kutije

NEUMANN krovne kutije su napravljene od visoko kvalitetnih materijala od plastike koji su otporni na visoke temperature i UV radijaciju.

Kutije su opremljene sa dvostrukim ili trostrukim centralnim zaključavanjem ili sa klasičnim dvostrukim zaključavanjem. Jednostavno otvaranje i zatvaranje je omogućeno sa duplim mehaničkim oprugama.

Većina modela ima otvaranje sa dvije strane osim nekolicine koji imaju jednostrano otvaranje. Kutije mogu biti postavljene na bilo koje krovne nosače sa sistemom brzog montiranja ili čeličnim U-bolts ili u slučaju alu profila sa T-adapterom, koji su neizostavan dio paketa. Većina kutija je opremljena sa kliznim mehanizmom koji omogućava jednostavno postavljanje kutije na krovni nosač. Zatezanjem plastičnih šarafa s unutarnje strane kutije osiguravate sigurnu povezanost kutije s autom. Teret koji se prevozi unutar kutije se osigurava sa trakama za fiksiranje. 

Budućnost kutija

U budućnosti osim praktičnosti NEUMANN planira dodatno unaprijediti dizajn i unutrašnju opremu kutije.

NEUMANN surađuje sa vrhunskim centrima za dizajn i razvoj na polju automobilske industrije. Sve je veći naglasak na primjeni novih materijala kako bi se povećala sigurnost i izdržljivost kutija.