Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Odabrati rabljene nosače – da ili ne?

Kupujemo li nosače, bilo krovne, bilo za bicikle, najčešće ih kupujemo iz potrebe, manje iz želje da nam auto bude oku ugodniji. Pri tome, naravno, za sumu novca koji planiramo potrošiti želimo ono najbolje od proizvoda. Može se reći da kupac uvijek traga za nižom cijenom, a prodavač kupcu želi sve najbolje te mu tako preporučuje nov i vrhunski proizvod.  Potpuno novi proizvodi, osobito u svijetu biciklizma, često mogu potpuno istrošiti budžet pa stoga kupci pribjegavaju rabljenim proizvodima. Danas, u vrijeme velike internetske povezanosti, korišteni proizvodi mogu se naći na izrazito popularnim stranicama za prodaju takvih proizvoda. Kupci često navode kako je kupnja rabljenoga proizvoda pun pogodak i često zadovoljno trljaju ruke. No, da li je to zbilja tako?


Treba obratiti pažnju na nekoliko detalja odlučite li se na kupnju rabljenoga proizvoda. Naravno, na prvom mjestu je vaša sigurnost, a onda i ostalih sudionika u prometu.
1. Prije same kupnje provjerite da li su nosači potpuno ispravni, pretpostavite sve moguće probleme zbog kojih bi druga osoba željela prodati nosače te ih provjerite.
2. Slobodno pitajte osobu ima li nekakvih oštećenja na proizvodu, ako prizna da ih ima ili vi sami primjetite, svakako otklonite oštećenje.
3. Prije kupnje, ukoliko je moguće, isprobajte nosače na svome automobilu kako bi bili sigurni da vam odgovaraju. U suprotnome, vi će te biti osoba koja prodaje rabljeni proizvod.

Uzmemo li u obzir ova tri koraka, kupnja rabljenoga proizvoda ne čini se kao loši odabir,
zar ne?