Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Saris - Bones nosač bicikla

Predstavljamo Vam novi proizvod na našem tržištu, proizvod koji je osvojio Amerikance a sada osvaja i Europljane, proizvod u koji proizvođači toliko vijeruju da na njega daju doživotnu garanciju.

To je proizvod koji se postavlja sa lakoćom na gotovo sva vozila na našem tržištu, a do sada jedini koji toliko čvrsto i sigurno drži vaše bicikle na vozilu.

Saris je pokrenut u Madisonu, Wisconsin, SAD. Sarisovi proizvodi su na tržištu od 1989. godine, veoma kvalitetni proizvodi napravljeni da traju. U Sarisu vjeruju da su bicikli jednostavno riješenje za  najkompliciranije probleme svijeta, iz tog razloga nastoje iskoristiti svoje resurse da unaprijede razvoj biciklizma na lokalnoj, državnoj i nacionalnoj razini. Njihova dizajnerska filozofija počiva na četiri temeljna principa; transparentnost pri dizajniranju, revolucionarno razmišljanje, upotreba tehnologije i posjedovanje cjelokupnog proces, od dizajniranja proizvoda preko provođenja testova do same izrade proizovda sve u svrhu izrade najboljih biciklističkih nosača na svijetu.

Saris proizvodi imaju doživotnu garanciju.

                    

 

Pogledati proizvode ovdje!