Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Thule Motion XT

Kada želite putovati u potpunosti opremljeni  i ne ostaviti ništa iza sebe, Thule Motion XT je tada savršen suputnik.

Ova obiteljska krovna kutija je napravljena za nošenje puno prtljage, raznih dodataka i glomaznih tereta, a dolazi u širokom rasponu veličina.

Sigurna i prikladna je za korištenje, pazeći možete donijeti sve što je potrebno s lakoćom.

No, ima još toga Thule Motion XT osim učinkovitosti i iskoristivosti prostora, sigurnosti i prijateljskoga dizajna.

 

Kutija se sigurno i brzo montira na krovni nosač s PowerClick brzim sistemom za montiranje, možete ju također montirati na šire krovne šipke.

Njen integrirani sustav  "klikom"označava  kad je ispravno pritegnuto, a rukovanje jednom rukom olakšava sigurno pričvrščivanje kutije na krovni nosač. DualSide otvor omogućuje jednostavan pristup svim dijelovima unutrašnjosti, s obje strane vozila.

Zahvaljujući prijateljsi dizajniranoj vanjskoj ručki  poklopac kutije se otvara znatno jednostavnije i praktičnije, a uz to SlideLock sustav automatski zaključava poklopac na mjesto čim je kutija zatvorena.

Sa Thule Motion XT, Thule postavlja nove standarde za moderne krovna kutija i novi dizajn. Thule Motion XT ne samo da je dizajniran za učinkovitost prostora i jednostavnost korištenja, već je  i usklađena s današnjim auto dizajnom. Njen moderan i aerodinamičan oblik je optimiziran pomoću utjecaja na potrošnju goriva i pružanja tihe vožnje. Budući da je dizajnirana da se postavlja više na prednji kraj vozila, Thule Motion XT omogućuje potpuni pristup prtljažniku vozila s minimalnim rizikom od kontakta s teretnim prostorom. Dizajnerski tim je radio s funkcionalnim volumenom, integriranim, naglašenim rubovima, s naglaskom na napetost, kontrast i čistih linija kao ključnih riječi. Thule je lansirao Thule Motion XT sa Thule Motion XT XL Limited Edition s mat izvana i zelenom bojom na unutarnjoj strani poklopca.

Kao i svi drugi Thule proizvodi, kutija Thule Motion XT je opsežno testirana, kako u stvarnom životu tako i u Thule Test centru. Tako da možete biti sigurni Thule Motion XT će nositi svoj teret pouzdano i sigurno, gdje god Vas put navede.

 

SPECIFIKACIJA:

Volumen: 500 L

Dimenzije: 215 x 91.5 x 44 cm

Nosivost: 75 kg

Sustav za učvršćivanje: PowerClick

Otvaranje kutije: S obje strane

Težina: 23.5 kg

Sustav za zaključavanje: SlideLock

Brave su uključene

Kompatibilan sa sustavom jednog ključa

Nosivost skija: 5-7

Nosivost snowboarda: 3-5

Maks. duljina skija: 200 cm

Nosač za skije: Potreban je adapter: Thule Box Ski Carrier Adapter 694-9

Boja: Black Glossy

Prikladno za SlideBar: Potreban je adapter: Thule T-track Adapter 697-6

Prikladno za SquareBar

Prikladno za WingBar