Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

TreeFrog krovni vakumski nosači bicikla

Mađarska tvrtka TreeFrog proizvođač je nosača za bicikle, skije, snowboard i još mnogo drugih komponenti za prijevoz opreme na krovu.

TreeFrog nosači imaju TÜV certifikat koji garantira siguran prijevoz dva bicikla težine do 45kg i do brzine od 130km/h.

Nosači koji se montiraju na usis (vakuum) su sve popularniji i nastavljaju dobivati sve više na snazi na tržištu. Klasične nosače ne žele svi montirati na krov automobila (sjetimo se brendova kao što su Thule i Yakima) jer čak i najaerodinamičniji nosači mogu uzrokovati povećanje potrošnje goriva ili pak narušiti izgled vašeg vozila, onemogučiti pristup prtljažniku i sl.

TreeFrog ima dvije vrste nosača za bicikle, Elite Pro. Glavne razlike su oblik i vrsta prijevoza za koju su predviđeni. Elite se klasificira za do 12kg, dok Pro podnosi 20kg. Oba nosača imaju tri usisna prihvata, TreeFrogov univerzalni nosač vilice i držač stražnjeg kotača koji koristi jake čičak trake za pričvrščivanje kotača. 

Osim nosača za bicikle TreeFrog nudi i nosače za skije i snowboard, također s usisnim prihvatima. Ski&Showboard H365 stalak omogućuje brz, jednostavan i siguran način prijevoza za sve vrste skija i snowboarda. Pričvršćuje se s 4 vakuumska držača, nosivost je 2 para skija, odnosno 1 snowboar, a mekane gumene ručice omogučuju sigurno učvrščivanje, te nosač dolazi s 4 ključa. Trenutna akcija na nosače za skije i snowboarde je 20%.