Usporedba (0)

Odaberite marku vozila

Odaberite model vozila

Odaberite verziju

Odaberite krov

Odaberite marku vozila

Proizvodi

Zašto su Thule krovne kutije skuplje od drugih?

Često se može reći da na cesti nismo odgovorni samo za svoju sigurnost nego i za sigurnost drugih sudionika u prometu. Mnogo je karakteristika koje Thule krovne kutije imaju, na koje se bez brige možemo osloniti.

Pri odabiru krovne kutije obratiti će te pažnju na mnoge velike i male značajke. Kupci češće odabiru krovnu kutiju koja se može otvoriti s obje strane, to omogućuje lakše pakiranje stvari kao i brži pristup stvarima kada nešto hitno zatreba. Pritom je bitno obratiti pažnju na mehanizam koji omogućuje otvaranje kutije – Thule proizvodi jamče bezbroj puta otvaranja i zatvaranja bez škripanja i hrđe. Dakako, tu je i brzina vožnje s krovnom kutijom kao i otpor vjetra pri vožnji. Thule je i na to mislio te tako nudi odlične aerodinamične modele kutija od kojih neke stvaraju veći otpor a neke manji, ovisno o veličini i dužini kutije. Prema iskustvima kupaca (iako se ne preporuča) Thule krovne kutije pravilno montirane na Thule krovnim nosače mogu podnijeti brzinu i do 180 km/h iako naš savjet i preporuka je da se držite ograničenja brzine od najviše 130km/h. Važno je obratiti pažnju i na odgovarajuće krovne nosače kako vjetar ne bi stvarao nepotrebnu buku ili kako se popularno kaže da kutija i nosači ne „fučkaju“. Oslonimo li se na iskustvo kupaca, Thule bravice za ključeve među najboljima su u ponudi, a kutija se najlakše zaključava tek kada je pravilno stisnuta i zatvorena. I naravno, uza sve navedeno, tu je i izgled kutije. Svi znamo da je izgled kutije vrlo važan ako ne i najvažniji. Krovna kutija može uvelike doprinijeti izgledu auta. U ponudi su dvije najčešće boje crna i siva, ali različitih oblika i dezena – Motion XT za ljubitelje sportske elegancije, Touring i Touring sport nešto klasičnijega izgleda i to sve u sjajnoj i mat varijanti.

Vratimo se na početnu rečenicu o sigurnosti na cesti – novac uložen u kvalitetnu krovnu kutiju kao i u odgovarajuće krovne nosače, omogućiti će Vam sigurnu vožnju i bezbrižno putovanje.